ZQ131, beludru es embossed 24 warna (A 9 warna, B 8 warna, C 8 warna)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Singkat

Komposisi serat: Poliester 100%

Ambane kain: 280cm

Penampilan: modis, elegan, mewah

Rasakake tangan: super alus

Stabilitas dimensi: kurang saka 3%

Martindale: 10.000 gosok,

Dyestuff: nyebarake pewarna

Cepet warna kanggo nggosok garing: kelas 4 - 5,

Sertifikasi ekologis: Oeko-Tex Standard 100

Prosedur Produksi

Konfirmasi kualitas - tuku benang - knp warp - pewarnaan - pagawean pungkasan - tes & inspeksi - pengepakan

Pasar Utama

Amerika, Afrika, China, Eropa, India, Jepang, Korea, Asia Tengah, Rusia

Kemasan

Pilihan rangkep siji: jembaré kain sing mbukak

Paket ing tas umpluk ing njero lan tas poli transparan ing njaba

Dhiameter tabung kertas: 8-10cm

Label ing loro-lorone gulung

Pilihan kemasan loro: jembar kain lempitan

Paket ing tas poli transparan ing njero lan tas anyaman poli ing njaba

Diameter tabung kertas: 3-5cm

Label ing loro-lorone gulung

Kiriman

Port FOB: Ningbo / Shanghai / Shaoxing

Wektu utama: 2 dina kanggo inventaris, 20-40 dina kanggo kustomisasi

Jangka mbayar: setoran 30%, saldo sadurunge dikirim

Sampel Gratis

Sampel gantungan, kertu warna inventaris


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita