about2

Babagan kita

Beludru minangka semangat kita. "Pelanggan paling utama, berorientasi kualitas, lan berkembang bebarengan" minangka filosofi bisnis kita. Kanthi profesionalisme, efisiensi dhuwur lan rega paling murah, kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo sampeyan.
about
Shaoxing Shifan Imp. & Exp. Co, Ltd. pabrik lan ngekspor beludru rajutan KS Warp kanthi kualitas apik. Lokasi kita ing China Textile City, 30 menit drive saka Bandara Hangzhou, 2 jam setengah drive saka Bandara Pudong Shanghai.

Koleksi Produk

Kategori