Warta

  • Apa bedane beludru Italia lan beludru Holland

    Apa kaunggulan beludru Walanda: Gebukan Walanda plump, tekstur rajutan ketat, rasane tangan alus, nyaman dipakai, lan awet. Iki alami kanthi alami tanpa rambut rontog, tanpa serat, lan ora stimulasi kanggo awak manungsa. Tumpukan utawa gelung tumpukan beludru Walanda ngadeg ing ...
    Waca liyane
  • Apa kain beludru Holland iki?

    Napa diarani Holland Vvett? Kain beludru Walanda apa? Beludru Holland, baldu sing dhuwur mburi, duwe macem-macem ciri. Suede alus banget lan ramah kulit, kanthi sentuhan sutra, sing luwih apik tinimbang beludru sing digawe sutra biasa. Sanalika, kenthel lan alus, ...
    Waca liyane
  • Apa kain beludru kasebut?

    Apa sing diarani kain beludru, ciri lan pengetahuan pemeliharaan kain beludru Kain beludru yaiku kain sing kondhang. Ing basa Tionghoa, swarane buludru swan. Ngrungokake jeneng iki, iku kelas dhuwur. Kain beludru nduweni ciri khas kulit, nyaman, alus lan anget, lan enviro ...
    Waca liyane