Babagan Kita

Beludru minangka semangat kita. "Pelanggan paling utama, berorientasi kualitas, lan berkembang bebarengan" minangka filosofi bisnis kita. Kanthi profesionalisme, efisiensi dhuwur lan rega paling murah, kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo sampeyan.

Shaoxing Shifan Imp. & Exp. Co., Ltd. pabrik lan ekspor beludru rajutan KS Warp kanthi kualitas apik. Lokasi kita ing China Textile City, 30 menit drive saka Bandara Hangzhou, 2 jam setengah drive saka Bandara Pudong Shanghai.

Kain beludru kita yaiku Beludru Italia, Beludru Walanda, Beludru Eropa Utara, lsp, kanthi warna utawa macem-macem desain pungkasan. sing umume digunakake kanggo kain pelapis, gorden, bantal, bantal, sofa, lsp.

Inventarisasi lan kustomisasi minangka cara sing adol. Kita nyedhiyakake 35.000 gulung ing 100 seri kain beludru ing rak ing gudang sing didol saben dinane. Saben kualitas kasedhiya ing 30-100 warna, saben warna kasedhiya 10-20 gulung kain siap. 100.000 meter minangka dodolan saben dina rata-rata. Output tahunan kita udakara 50 yuta dolar AS.

Mesin rajutan Warp Karl Mayer kita bisa ngasilake kain buludru 100 ton saben dina. MOQ minangka salah sawijining gulung (udakara 60 meter) ing kene kanggo inventaris, kanggo kustomisasi, ukurane 600 meter saben warna 280-300cm.

Sugeng rawuh ing pabrik kita. Bebas hubungi kami ing priksaan:

Shaoxing Shifan Imp. & Exp. Co., Ltd.

WeChat / WhatsApp: +86 1396 7506 263

E-mail: 179795776@qq.com  

Fax: +86 575 8406 5333

Tambah: desa Zhongshu Xialv, Keqiao Shaoxing Zhejiang China. PC 312030.